Google AdWords ger dig fler kunder!

google adwords

Genom att använda Google AdWords och Googles omfattande annons och display nätverk kan du nå tusentals kunder till det pris som du väljer. Att vara synlig på Google är avgörande för lokala företag. 92% av alla smartphone användare i Sverige söker efter lokal information. Därför är det mycket viktigt att vara på toppen av Google.

Varje gång en kund söker efter relevanta sökfraser relaterade till din verksamhet kommer du att få möjlighet att visa dina egna annonser för dessa sökord och sökfraser. Detta är potentiella kunder som söker efter det du säljer och det är guld värt när de klickar på din annons.

I Google AdWords annonssystem betalar du efter ett budgivning system. Du bestämmer vad du vill bjuda per klick och du bestämmer också din dagliga budget.

Eftersom Google AdWords annonssystem är otroligt effektiv, och ger annonsören potentiella kunder av mycket god kvalitet (kom ihåg att de har sökt efter det du säljer) har också ökat konkurrensen och det är många som slåss om de bästa positionerna i budgivning systemet. Det är här vi kommer in i bilden.

Google AdWords kampanjoptimering

Med hjälp av webbanalys och optimering av kampanjerna, ser vi till att du inte betalar mer än nödvändigt. Vi ser till att dina annonser visas på rätt sätt och arbeta kontinuerligt så att din lönsamhet förbättras.

Google AdWords, display-nätverket via YouTube och bannerannonsering handlar så mycket mer än bara kostnad per klick och mätning av annonsvarianter. Vi använder oss av experter inom försäljnings psykologi som ger dig råd och tips om vad du ska göra på din landningssida, dit de kommer efter att det klickat på din annons.

För att hantera en Google AdWords kampanj krävs det mer än att bara skapa kampanjer och buda på sökord, om det ska bli en lönsam affär för ditt företag. Du måste du implementera uppföljningskoder, arbeta med optimering av dina bud, eliminera olönsamma sökfraser, ha koll på konvertering för varje sökord m.m.

Spara pengar med hjälp av Google AdWords konsulter!

En del tror att man sparar pengar genom att administrera allt själv, men de allra flesta som bedriver Google AdWords på eget initiativ konkurreras ut eftersom de annonsörer som använder konsulter vet hur man ska utnyttja systemet optimalt så att annonsören bara betalar för lönsamhet.

Förr brukade man säga att 50 % av all marknadsföring fungerar – men att man inte vet vilken hälft.
Med avancerad mätning kan vi i dag veta mer om den halvan som inte fungerar och på så sätt optimera annonssatsningen.

Fyll i formuläret nedan och vi kommer att göra en kostnadsfri analys av ungefär hur många som varje månad söker efter det du har att erbjuda.

Därefter kommer du att få ett erbjudande där du kan testa våra Google AdWords tjänster i 2 månader före ett slutligt val om detta är något du bör satsa helt på.

 

© Alla Rättigheter förbehållna 2014 Rank nr. 1|VD Google+ Profil

NorwayUSASwedishEnglish